Fortsat nedlukning af aktiviteter

Bestyrelsen har besluttet, at vi stadig følger myndighedernes og idrætsorganisationernes retningslinjer, så indtil videre er klubbens aktiviteter fortsat lukket ned. Vi melder ud, så snart situationen ændrer sig. Til jeres orientering skriver Dansk Cykle Union således på deres hjemmeside:

“For mange cykelryttere betyder ordet ”gruppe” den normale træning, hvor man ligger tæt fx to og to skulder ved skulder i en gruppe på hjul efter hinanden (eller kører hjul ved hjul efter hinanden på et spor), men det er i strid med myndighedernes retningslinjer.

Derfor anbefales det fortsat ikke at køre i grupper (forstået som at køre tæt sammen i en gruppe). Man må altså gerne samles op til 10 personer, men man skal holde afstand og være kreativ i sin træningsform, og man skal ikke træne skulder ved skulder eller på hjul af hinanden i grupper.

Det er helt ligesom genåbningen af skolerne, hvor børnene er i samme lokale, men med to meters afstand mellem bordene, og med afgrænsede områder på legepladserne.”

Comments are closed.