Klubafslutning – 2018

Klubafslutningen blev som altid afholdt i Alhuset.

Årets KLUBKAMMERAT blev fundet ved afsteming. Der var hård kamp mellem Thomas Kousgaard og Janet Josefsen – først efter 3. afstemning blev Janet vinderen. Janet har været primus motor i den praktiske planlægning af 8 klubmedlemmers deltagelse i La Marmotte 2018.

Årets FJOTTE blev Ulrik Vesterager efter et meget spektakulært styrt ud i en kartoffelmark. Det skal understreges, at der heldigvis ikke skete Ulrik noget. Ulrik havde desværre ikke mulighed for at deltage i klubafslutningen – derfor intet billede.

Årets FIGHTER blev Lenette Krægpøth, fordi hun aldrig gav op, selv om træningsturene ind imellem var hårde.

Årets SYREKONGE blev Tom Grønkjær. Afslutningen op ad Alpe d’Huez i årets La Marmotte trak tænder ud – men Tom gennemførte! Afgørelsen til titlen som syrekonge var hårfin – indtil flere af deltagerne i La Marmotte var kandidater til titlen.

Comments are closed.