Klubtur til Filsø Aktiv Naturferie

“Det kunne vi godt gøre til en årlig tradition”, var der flere der sagde efter en fantastisk weekend hos Stinne og Kurt, Filsø Aktiv Naturferie.

6 klubmedlemmer og lige så mange koner/kærester havde nogle dejlige dage med service og forplejning helt i top. Aktivitetsmulighederne på stedet er næsten uendelige – ridning, tennis, beachvolley, vildmarksbad, bordtennis, vandreture, strandture m.m.

Vi fik cyklet en lille tur på 42 km efter ankomsten fredag eftermiddag. Kurt havde planlagt en rute, der bl.a. gik gennem det militære område ved Oksbøl og sluttede af med lidt bakketræning ved Blåbjerg.

Lørdag havde Kurt planlagt en længere tur på 130 km. Der var pitstop med udsigt over Ho Bugt efter 90 km. Stinne stod klar med sandwich, frugt og kolde drikke.

Sidst på eftermiddagen havde Stinne en yoga-instruktør klar til os – dejlig afspænding i skyggen fra de høje træer. Vi sluttede dagen af med en tur til Henne Strand og en frisk dukkert i Vesterhavet.

Søndag var det planen, at nogle af os ville cykle hjem, men efter halvanden måneds tørke blev det regnvejr, så cyklerne blev fragtet hjem bag på bilerne.

Det er ikke så tit, vi arrangerer noget sammen med vores “bedre halvdele”, så at vi kunne kombinere træning og det sociale var helt perfekt. Tusind tak til Stinne og Kurt for et super arrangement!

Comments are closed.