Indkaldelse til generalforsamling

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Kibæk Cykelmotion tirsdag den 3. februar 2015 kl. 19:00 i Alhuset. Dagsorden ifølge vedtægterne, som kan ses HER.

Forslag, der ønskes behandlet på  den ordinære generalforsamling, skal fremsendes skriftligt til bestyrelsen senest mandag den 2. februar.

Indkaldelsen følger ikke bestemmelserne i vedtægterne, da der beklageligvis er sket en kommunikationsbrist, som er bestyrelsens ansvar. Efter vedtægterne skal indkaldelse ske med minimum 14 dages varsel via dagspressen, og forslag skal fremsendes senest 7 dage før generalforsamlingen.

Dirigentens første opgave bliver således at konstatere, at generalforsamlingen ikke er lovligt indvarslet. Hvis nogen af de fremmødte kræver det, suspenderes generalforsamlingen, og der indkaldes til en ny.

Comments are closed.