Alpe Tramp

Hej, så blev det d. 19.10.2014, hvor vi skulle køre det sidste motionsløb i 2014 på Sydfyn.

Vejrudsigten så ikke for godt ud. Vi skulle mødes hos mig kl . 7. Tom og Finn M kørte sammen og Finn N, Henrik J og undertegnede kørte sammen i Finns bil. Jo længere øst på vi kom, jo mere regnede det.

Ved hallen i Broby parkerede vi på et stadion, fik vores nummer udleveret inde i hallen. Der var kaffe og rundstykker fra kl 8 til 9, og her snakkede vi om at køre hjem med det samme, men nej, man kører ikke så langt uden at have kørt cykelløb. Så cyklerne blev

gjort klar. Spørgsmålet var, hvor meget tøj skulle vi have på, når der er 16+ grader. Vi kørte op til start i god tid for at komme med blandt de første i starten. Vi var godt tilfredse med, det kun var 63 km, der skulle køres og ikke 125 km. Der bliver sendt 50 ryttere af sted ad gangen, vi startede kl. 10.03 med en god fart ud af byen og i samlet flok.

Henrik og Finn M kom med i et udbrud, Finn N og Tom og jeg kørte sammen med ca. 15 andre de næste ca. 10 km, men så kom jeg sammen med 7 andre, det holdt til vi kom til Golfbakken, der fik jeg en defekt skifter, så var de andre kørt. I depotet på toppen fik jeg repareret skifteren, 2 stk. energibar og vandflasken fyldt måtte jeg køre alene, til der var ca. 10 km til mål, da kom der 3 ryttere op til mig, og jeg gav den fuld gas indtil mål. Her stod Henrik og Finn under et halvtag i tørvejr og ventede. Vi fik varm suppe efter løbet.

Jeg har ikke prøvet at køre i så meget regn før, der var kommet ca. 30 millimeter, og flere steder på ruten dækkede vandet hele vejen. Tom havde en punktering, vi andre slap igennem uden.

Næste år kører vi 125 km, hvis der skulle være nogle, som vil med? Da vi fik cyklerne læsset og skulle køre hjem, var det blevet så mudret, at flere biler sad fast. Vi kom dog igennem uden at køre fast – hørte senere, at der måtte en traktor til at trække flere biler fri.

Finn N havde jubilæum, det var 15. gang han kørte Alpe Tramp. ”Du er sørme godt kørende, Finn”. Alt i alt en god tur til Fyn.

 Mvh. Otto

Comments are closed.