Klubstart 29-03-2014

Vejret var perfekt – høj sol – 13 grader – kun lidt vind. Kontrasten til sidste års klubstart kunne næsten ikke være større. Hvor folk sidste år var pakket godt ind, mødte enkelte i år op i korte bukser. Sidste år var der veje, vi ikke kunne køre på på grund af sne.

30 medlemmer var mødt til start, så vi delte op på 3 hold til en tur på ca. 40 km. Efter turen fik vi den traditionelle suppe og en øl i Alhuset.

Der var indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med klubstarten. Ved den ordinære generalforsamling var der ikke nok fremmødte til, at vi kune få de foreslåede vedtægtsændringer godkendt. Vedtægtsændringerne blev enstemmigt vedtaget, således at bestyrelsen fremover består af 5 medlemmer, og formanden vælges ikke længere på generalforsamlingen.

IMG_1122

Klik på billederne for stor størrelse

IMG_1124 IMG_1125 IMG_1127 IMG_1128 IMG_1129

Comments are closed.