Klubafslutning

Sæsonen nærmer sig sin afslutning – men på grund af det fantastisk flotte og lune efterårsvejr er der stadig tilslutning til træningsaftenerne tirsdag og torsdag. Det er første gang i nyere tid, at klubtræningen på landevej har kunnet fortsætte langt ind i oktober måned.

Lørdag 26-10-2013 har vi klubafslutning. Det foregår som sædvanlig i Alhuset kl. 13, hvor vi håber at se mange af jer til en hyggelig eftermiddag. Klubben er vært ved et par stykker smørrebrød og en øl/vand eller to.

Der plejer at blive pralet, hånet og fortalt løgnehistorier i lange baner, men vi skal også have kåret Årets fighterÅrets nye medlem og Årets klubkammerat.

I løbet af eftermiddagen bliver der et underholdende indslag. I vil få en orientering om planerne for et jubilæumsløb i 2015, som Knud Thaysen og Finn Agerbo Nielsen arbejder med. Og sidst – men ikke mindst – vil I blive præsenteret for et tilbud om en udenlandstur i 2014.

Vi ses!

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Comments are closed.