Foredrag med Finn Agerbo Nielsen

Fredag 31-08-2012 afholdt Kibæk Skole en cykel-event arrangeret af skolebestyrelsen. Formålet var at sætte fokus på sikkerhed, og samtidig var eventen optakt til den årlige kampagne “Alle Børn Cykler”, som går ud på at få flest mulige til at cykle i skole i stedet for at blive kørt af forældrene.

Finn Agerbo Nielsen havde stillet sig til rådighed med et indlæg, hvor han fortalte om det uheld, han var involveret i på en klubtræningsaften i foråret. Han havde medbragt cykelhjelme (en ny og en smadret), racercykel og klubtøj med huller fra styrtet. Børnene fik således en førstehåndsberetning om vigtigheden af at benytte cykelhjelm. Men samtidig gjorde Finn meget ud af at fortælle om glæderne ved cykling. Børnene fik et indblik i, hvor meget træning der kræves for at gennemføre et cykelløb som “La Marmotte”, og hvor fantastisk det er at opleve bjergene fra en cykelsaddel.

Comments are closed.