Ruteplanlægger – cyclistic.dk

Du kender det godt – familien skal på ferie eller weekend et nyt sted, og du har lyst til at cykle, mens familien tager bilen. Men hvordan planlægger jeg nu lige den bedste cykelrute til destinationen? Den situation stod jeg i sidste weekend, hvor vi havde booket et feriehus i Lalandia i Billund. Hvordan undgår jeg lige at ramme ind i motortrafikveje, Legoland, landingsbaner og hvad har vi?

Jeg brugte cyclistic.dk, som er Cyklistforbundets tilbud til cykelfolket. Det er en ruteplanlægger i lighed med krak.dk – bare med den forskel, at ruteforslagene er tilpasset cyklistens behov i stedet for bilistens behov. På samme måde som med krak.dk får man vist ruten på et kort,  man kan printe en rutebeskrivelse ud, køretid og distance beregnes osv.

Nå, konen syntes ikke, jeg havde lyst til at cykle til Billund, så det blev ikke til noget alligevel. Så det … Vh Aage

Comments are closed.