Harzen – wir sind auf dem Weg

Er det nemt at stå op til aftalt mødetid kl. halv seks? Nej, da jeg skulle stille vækkeuret i aftes, satte jeg det til 05:55. Lige inden jeg slumrede ind, var der et eller andet der sagde: Noget er galt – og så fik jeg justeret til 04:55. Da vi mødtes ved hallen var der mindst tre, der havde lavet det samme stunt – og een tog vi på sengen, da Tom ringede til ham. Her skal ikke nævnes navne – men vi har da sat næsen op efter en omgang “dunkel Bier”, når vi har gennemført dagens rute 😉

Kl. 08:25 passerede vi grænsen, og selv om den nye grænsekontrol er indført i går, så vi ikke noget til hverken Pia eller Thulesen-Dahl.

Så er vi lige i gang med at løse den første af Henriks fire indlagte “pointspurter” – eller rettere sagt quiz’er. Jørgen ringer de 10 svar til Henrik – og vi er selvfølgelig ikke i tvivl om, at vi vinder!

Comments are closed.