Så er vi i gang …

Ikke mindre end 33 ryttere mødte op til klubstarten ved Kibæk-Hallen! Det er rekord i nyere tid. Vejret var flot med sol og kun svag vind – men dog lidt koldt. Vi delte op på 3 hold, og alle gennemførte den planlagte rute. Den varme suppe i Alhuset var god at slutte af på.

Under suppen kom der et par forslag frem. Orla foreslog, om man på hjemmesiden kunne lave en formular til bestilling af nyt klubtøj. Når der så er tilstrækkeligt mange bestillinger, kan tøjet sættes i produktion. Vi vil arbejde videre med forslaget.

Orla foreslog også, om man kunne lave et “Mødested” på hjemmesiden, hvor man fx kunne skrive: “Jeg kører en tur på MTB på søndag kl. 10 – hvem vil med?” Der skal så være mulighed for, at man kan svare: “Jeg vil gerne med. Hilsen NN!” Også dette forslag vil vi kigge på.

Skriv meget gerne en kommentar, hvis du har en mening om ovenstående.

Jo, det tegner allerede til at blive en go’ sæson! Vi ses på tirsdag!

Comments are closed.