Idé til træningsaftenerne

Der findes flere forskellige programmer til mobiltelefoner og GPS’er, som kan logge ruten. Ét af dem er “Endomondo” (endomondo.com). Med programmet installeret på telefonen – og telefonen i lommen – registreres ruten på et kort, samt detaljer så som kørte kilometer, tid, gennemsnitsfart og højdemeter. Programmet er gratis, og man kan gratis oprette sig som bruger af hjemmesiden. Se eksempel fra min tur i dag:

http://www.endomondo.com/workouts/tgB9gEoGyIs

For hver træningsaften kunne én af os lige skrive et lille indlæg om ruten, vejret, fremmøde, sjove/dramatiske episoder osv. Og hvis nogen har registreret turen som beskrevet ovenfor, kunne vedkommende lige lægge et link til træningspasset i en kommentar til indlægget. Tænk over det.

2 responses to “Idé til træningsaftenerne